ECONOMIZOR DE ENERGIE

COMPENSARE A FACTORULUI DE PUTERE

DEZVOLTARE SOFT

ECONOMIZOR DE ENERGIE

COMPENSARE A FACTORULUI DE PUTERE

DEZVOLTARE SOFT

Optimizaţi consumurile de ENERGIE cu noi

Text Box: SERVICII OFERITE

HKSYS este atestat de către A.N.R.E. pentru proiectare şi executare de instalaţii electrice interioare pentru construcţii civile şi industriale, branşamente aeriene şi subterane, la tensiunea nominală de 0,4Kv fără limită de putere.

INSTALAŢII DE ILUMINAT ŞI PRIZE PENTRU HALE INDUSTRIALE ŞI BIROURI

Īn cazul īn care doriţi să reduceţi consumul de enrgie şi cheltuielile aferente la unitatea dumneavoastră aveţi nevoie de experienţa bogată īn domeniul economizării de energie a colegilor noştrii. Firma noastră realizează garatis o singură data audit energetic, după care luānd īn considerare posibilităţile de reducere a cheltuielilor, propune soluţia optimă. Auditul poate să aibă ca rezultat, şi faptul, că la firma dumneavoastră totul este īn regulă şi nu este nevoie de nici o intervenţie. Activitatea de expertiză poate fi activitate unică sau continuă. Activitatea de expertiză continuă se execută gratis, plata se va face ulterior din cāştigul realizat īn urma soluţiilor propuse de noi.

PRESTARE ŞI EXPERTIZARE ENERGETICĂ

Firma noastră analizează reţele energetice folosind analizoare de reţea Circutor AR5 profesionale cu memorie internă. Mărimile energetice măsurate sunt:

frecvenţa, curent, tensiune; factor de putere; putere actică şi reactivă; supraarmonici de curent şi tensiune; perturbatii de reţea; măsurarea oricărui parametru fizic cu intrare in curent continu, prin adaptoare de semnal; măsurarea parametrilor optici, măsurarea cu infraroşu a temperaturii, fotografiere termică. Rezultatele măsurătorilor vor fi analizate de către experţii noştrii, după care se va intocmi un proces verbal. Acest proces verbal īn cazul unor probleme va conţine soluţiile propuse de noi.

ANALIZĂRI, MĂSURĂTORI ENERGETICE

Comercializeazăm şi montăm sisteme de monitorizare a puterilor şi consumurilor de energie. Datele sunt monitorizate pe un PC şi salvate īntr-un fişier. Astfel se pot īntocmi diferite tabele, care ajută la alegerea celui mai optim contract de furnizare a energiei. Un alt sistem este sistemul de optimizare a energiei. Cu ajutorul acestui sistem putem elimina depaşirile consumului de energie.

OPTIMIZAREA CONSUMULUI DE ENERGIE

ECONOMIZOR DE ENERGIE

COMPENSARE A FACTORULUI DE PUTERE

DEZVOLTARE SOFT

Text Box: Īncălzirea prin pardoseală este una dintre cele mai reconfortante utilităţi a unei locuinţe. Sistemul de īncălzire electrică īn pardoseală propus de noi, este o soluţie robustă atāt pentru construcţiile noi cāt şi īn renovări, avānd durata de viaţă egală cu a imobilului, şi nu necesită īntreţinere periodică. Poate fi instalat uşor, atāt ca sistem de īncălzire totală cāt şi ca īncălzire suplimentară.

INSTALAŢIE DE ĪNCĂLZIRE ELECTRICĂ ĪN PARDOSEALĂ